Το  Kids LAB ξέρει πολύ καλά όλα όσα χρειάζονται για να την διοργάνωση ενός παιδικού party και εγγυάται μία αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς – και όχι μόνο – φίλους μας!   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία μοναδική και πρωτότυπα διασκεδαστική εμπειρία μέσα από τις παιδικές δραστηριότητες που συντονίζουν οι παιδαγωγοί μας. Είμαστε συνεχώς σε επαφή με τα παιδιά και συμμετέχουμε ενεργά στην ψυχαγωγία τους. Αυτό μας ξεχωρίζει άλλωστε από άλλους παιδότοπους, στους οποίους τα παιδιά διασκεδάζουν αυτόνομα με φουσκωτά και άλλα παιχνίδια.

Στην αίθουσα του Kids Lab,που βρίσκεται στο ισόγειο, διαδραματίζονται party για παιδιά ηλικίας από 1 έως 7 ετών. Οι παιδαγωγοί αναλαμβάνουν την πλήρη και συνεχόμενη απασχόληση των παιδιών με μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων ομαδικών και μουσικοκινητικών παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, όπως επίσης και χορογραφιών, που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Τόσο τα παιχνίδια όσο και οι χορογραφίες διαφοροποιούνται και προσαρμόζονται ανάλογα με την ηλικία των παιδιών στο εκάστοτε party.

Στην Disco αίθουσα ,που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, διαδραματίζονται party στα οποία, εκτός από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και τα ομαδικά παιχνίδια, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο χορός!

Τόσο η παιδαγωγός όσο ο DJ και τα ειδικά εφέ (φωτορυθμικά, ντισκομπάλα κτλ.) υπόσχονται μια ξέφρενα διασκεδαστική εμπειρία, με ατελείωτο χορό, τραγούδι και κέφι, ξεσηκώνοντας, έτσι, όχι μόνο τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους!

Διάρκεια party: 3 ώρες.